Reservedeler knuse og sikteverk

Reservedeler knuse og sikteverk

Markir AS tilbyr et bredt utvalg av reservedeler og slitedeler til knuse- og sikteverk, vibrasjonsmatere, og båndtransportører. Rask levering og konkurransedyktige priser.

Markir AS har gjennom over 20 år opparbeidet et unikt nettverk av samarbeidspartnere og leverandører innen komponenter, slitedeler og reservedeler til knuse- og siktemaskiner, vibrasjonsmatere, båndtransportører og de fleste typer maskiner for masseprosessering.

Vi kan tilby alt fra driftskomponenter til slitedeler og elektro-/hydraulikk-komponenter. Vi legger mye arbeid i å fremskaffe deler til korrekt pris og med rask levering, og kan serve stort sett alle fabrikat og merker.

Opp gjennom historien har mange fabrikat falt fra av diverse årsaker, og deletilgang til disse kan i mange tilfeller være utfordrende. Dette er vi selvutnevnte eksperter på! Ingenting er for smått, og ingenting for vanskelig. Har du problemer med deler, eller ønsker en leverandør som kan levere raskere eller rimeligere, tar vi utfordringen på strak arm!

Ved behov for assistanse - spør oss - Det koster ingenting å spørre!

Share this: