Sikteduk

Sikteduk

Sikteduk og Tilbehør fra MDE Machinery - Med over 20 års erfaring i sikter og sikteduk, øker vi stadig vår markedsandel. Vi tilbyr rådgivning for å velge riktig sikteduk og materiale, noe som kan gi store besparelser. Vi leverer sikteduk i alle materialer og fasonger, inkludert stål, PU, gummi, Hardox punchplater, og spesiallegeringer. Våre produkter er av høyeste kvalitet og konkurransedyktige på pris og leveringstid. Vi tilbyr også underlagslister, sidelister, spennjern og spesialproduksjon ved behov.

Vi har over 20 års erfaring med sikter og sikteduk og øker stadig markedsandelen vår innenfor dette segmentet.

Valg av korrekt type sikteduk kan absolutt være en stor utfordring, og her er det potensielt mye penger å spare på å velge riktig løsning og riktig materiale. Vi bidrar gjerne med forslag til forbedringer eller en gjennomgang av eksisterende løsninger.

Vi kan levere sikteduk i stort sett alle materialer og fasonger. Om det er tradisjonell oppspent stål-, pu- eller gummiduk, punchplater i hardox, moduler i gummi eller polyurethan, spesiallegeringer eller annet, kan vi alltid tilby en rask og rimelig løsning. Våre produsenter er svært konkurransedyktige både hva pris og leveringstid angår og holder alltid høyeste kvalitet. Vi kan levere til stort sett alle eksisterende sikter og tilbyr gjerne spesialproduksjon ved behov.

Vi leverer også alt annet i og rundt siktene - eksempelvis underlagslister, sidelister, spennjern osv.

Ta gjerne kontakt for råd, tips eller tilbud.

Share this: