BlueMolds støpeformer

BlueMolds støpeformer

BlueMolds tilbyr støpeformer av høy kvalitet for gjenbruk av restbetong til produksjon av legoblokker. Økonomisk og miljøvennlig løsning for byggeprosjekter.

BlueMolds Støpeformer

Gjenbruk av "restbetong" blir stadig mer dagsaktuelt. Stadig flere ser økonomisk og miljømessig gevinst av å benytte "overskuddsbetong" fra prosjekt eller returnert masse til å produsere legoblokker. Sammen med vår slovenske leverandør BlueMolds tilbyr vi markedets rimeligste støpeformer av svært høy kvalitet.

Økonomisk sett tar det ikke lang tid før formene er nedbetalt, og med miljømessig hensyn gir dette raskt en vinn-vinn situasjon. Vi leverer støpeformer i de fleste størrelser, former og fasonger for produksjon av legoblokker i betong. Vi tilbyr også skillevegger (horisontale og vertikale) for å få to blokker i en form, samt 45 grader og "trappe-innlegg". Ved å benytte våre magnetfester og stålanker, har du også en fin måte å flytte klossene på etter støp.

I tillegg til støpeformer, kan vi også tilby det meste i og rundt formene, som anker, magnetholdere, løfteåk osv., samt inndelingsvegger som vertikal, trappeinndeling, 45 grader osv. Vi kan også skreddersy løsninger og former etter ønske.

Share this: