Reservedeler knuse og sikteverk

Reservedeler knuse og sikteverk

Med over 20 års erfaring har Markir AS etablert et unikt nettverk av leverandører innen komponenter, slitedeler og reservedeler for knuse- og siktemaskiner, vibrasjonsmatere og båndtransportører. Vi tilbyr alt fra driftskomponenter til elektro- og hydraulikksystemer, med fokus på riktig pris og rask levering. Vi kan skaffe deler til alle fabrikater, inkludert de som ikke lenger produseres. Har du utfordringer med deletilgang, er vi klare til å hjelpe!

Markir AS har gjennom over 20 år opparbeidet og etablert ett unikt nettverk av samarbeidspartnere og leverandører innen komponenter, slitedeler og reservedeler til knuse- og siktemaskiner, vibrasjonsmatere, båndtransportører og ellers stort sett alle typer maskiner for masseprosessering.

Vi kan tilby alt fra driftskomponenter til slitedeler og elektro-/hydraulikk-komponenter.

Vi legger mye arbeid i å fremskaffe deler til korrekt pris og rask levering, og kan serve stort sett alle fabrikat og merker.

Opp gjennom historien har mange fabrikat falt i fra av diverse årsaker, og deletilgang til disse kan i mange tilfeller være utfordrende. Dette er vi selvutnevnte eksperter på! Ingenting er for smått, og ingenting for vanskelig. Har du problem med deler, eller ønsker en leverandør som kan levere raskere eller rimeligere tar vi utfordringen på strak arm!

Ved behov for assistanse - spør oss - Det koster ingenting å spørre!

Share this: