Vilkår for Tjenester

Ikrafttredelsesdato: 7. mai 2023

1. Introduksjon
Disse vilkårene for tjenester ("Vilkår") regulerer din bruk av nettstedet og tjenestene levert av Markir AS. Ved å bruke våre tjenester godtar du å være bundet av disse Vilkårene.

2. Tjenester Vi Tilbyr
Markir AS tilbyr et bredt spekter av tjenester innen maskiner, forbruksmateriell og utstyr. Vår målsetting er å levere høy kvalitet og pålitelige produkter til våre kunder.

3. Bruk av Tjenester
For å bruke våre tjenester, må du være minst 18 år gammel eller ha tillatelse fra en forelder eller verge. Du samtykker i å bruke våre tjenester kun til lovlige formål og i samsvar med alle gjeldende lover og forskrifter.

4. Kontoer og Registrering
For visse tjenester kan det være nødvendig å opprette en konto. Du er ansvarlig for å sikre at kontoinformasjonen din er nøyaktig og oppdatert, og du må beskytte kontoen din mot uautorisert bruk. Informer oss umiddelbart om du mistenker uautorisert bruk av kontoen din.

5. Betalinger og Priser
Alle priser for våre produkter og tjenester er oppgitt i norske kroner (NOK). Betalingsvilkårene vil bli spesifisert i dine bestillingsdokumenter. Vi forbeholder oss retten til å endre priser og betalingsbetingelser når som helst.

6. Bestillinger og Levering
Når du legger inn en bestilling hos oss, vil vi bekrefte mottak av bestillingen og informere deg om forventet leveringstid. Leveringstider kan variere avhengig av produktets tilgjengelighet og leveringsadresse. Vi vil gjøre vårt beste for å oppfylle leveringsforventningene, men vi kan ikke garantere leveringsdatoer.

7. Avbestillinger og Returer
Du har rett til å avbestille en bestilling før den er sendt. For å avbestille, vennligst kontakt oss så snart som mulig. Retur av produkter må skje innen 14 dager etter mottak, forutsatt at produktene er i original stand og emballasje. Enkelte varer kan være unntatt fra returretten.

8. Ansvarsbegrensning
Markir AS er ikke ansvarlig for eventuelle indirekte, tilfeldige, spesielle eller følgeskader som oppstår fra eller i forbindelse med bruken av våre tjenester. Vårt samlede ansvar for ethvert krav knyttet til våre tjenester er begrenset til det beløpet du har betalt oss for de aktuelle tjenestene.

9. Endringer i Vilkårene
Vi kan oppdatere disse Vilkårene fra tid til annen. Vi vil varsle deg om vesentlige endringer ved å legge ut de oppdaterte Vilkårene på vår nettside. Din fortsatte bruk av våre tjenester etter slike endringer utgjør din aksept av de nye Vilkårene.

10. Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om disse Vilkårene eller våre tjenester, vennligst kontakt oss på:

Markir AS
Adresse: Koleknibveien 1C, 4647 Brennåsen
E-post: post@markir.no
Telefon: 475 18 720

Ved å bruke våre tjenester godtar du disse Vilkårene. Takk for at du velger Markir AS!

Ved å klikke på "Godta" godtar du at vi lagrer informasjonskapsler på enheten din for å forbedre navigasjonen på nettstedet, analysere bruken av nettstedet og bistå i markedsføringsarbeidet vårt. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.