Din partner på maskineri og deleløsninger til massehåndtering

Hos Markir AS tilbyr vi kostnadseffektive løsninger for knusing, sikting, maling og sortering. Vårt fokus er på kompakte og lett flyttbare maskiner, som sikrer effektivitet og bekvemmelighet for våre kunder.

Markir AS tilbyr prisfornuftige løsninger for alle som knuser/sikter/kverner og sorterer masser.
I tillegg er vi en solid og omfattende leverandør av slitedeler og reservedeler til denne typen utstyr, med spesielt fokus på sikteduk hvor vi kan tilby spesielt konkurransedyktige priser - her har vi har over 20 års erfaring.

Vi har tilhold i Kristiansand helt sør i Norge, og leverer maskiner og utstyr over hele landet, samt Sverige, Danmark og Island. Ved behov bistår vårt servicepersonell med service, opplæring og igangkjøring ute på plassen.

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt gjennom flere tiår med bransjerelatert erfaring, og leverer utelukkende kvalitet.

Tidslinjen

Vår historie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

2000

Selskapet blir grunnlagt i Kristiansand

2005

Utvider produktlinjer til flere maskintyper og deler

2010

Begynner med skreddersydde deler for maskineri og anlegg

2015

Kjøper opp flere selskaper

2020

Feirer 20 år i det norske markedet

Verdier

Våre verdier og visjon

Visjon: Å være ledende og foretrukne leverandør av maskineriløsninger i Norge, gjenkjent på innoverende løsninger og kundefokusert tilnærming.

Integritet

Føre drift og foretning med høye etiske standarder.

Innovasjon

Alltid forbedre produkter og løsninger vi leverer.

Kunder først

Overgå kundens forventninger på kundeservice.

Miljøvennlig

Fokus på bærekraftige løsninger i alle ledd.

Markir

Hva gjør vi?

Markir AS spesialiserer seg på å levere et utvalg av robuste maskiner og forbruksmateriell til massetransport-, prosesserings- og gjenvinningsindustriene.

Vi tilbyr kompakte, lettflyttbare maskiner og er en omfattende leverandør av slit- og reservedeler, med spesielt fokus på sikteduker til konkurransedyktige priser.

gorrila equipment in action
gorrila equipment in action
gorilla equipment
Kort oppsummert

Våre milepæler

Velg en leverandør som har gjort og sett det meste tidligere, så sparer du både tid, penger og frustrasjon.

20+

Års erfaring

Lang erfaring i bransjen

100+

Fornøyde kunder

Vi er opptatte av å levere godt

400+

Maskiner levert

Vi har et bredt utvalg av riktige maskiner til alle løsninger

4

Viktige sertifiseringer

Vi leverer det som passer til den problemstillingen du har

Hva sier kundene våre?

Les hvordan tidligere prosjekter har gått

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare."
image placeholder

Name Surname

Position, Company name

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare."
image placeholder

Name Surname

Position, Company name

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare."
image placeholder

Name Surname

Position, Company name

"Veldig bra service ved kjøp av pigghammer. Daglig leder kom selv å leverte den da det var litt hast å få den. Kan trygt anbefales!"

"Markir AS har vært en uvurderlig partner for vårt selskap. Deres maskineri og forbruksmateriell har betydelig forbedret vår driftseffektivitet. Kvaliteten på produktene deres og den enestående kundeservicen har overgått våre forventninger. Vi anbefaler på det sterkeste Markir AS til alle i bransjen."

Herr Hansen

Daglig leder

"Teamet hos Markir AS har levert førsteklasses utstyr og omfattende support. Deres ekspertise og dedikasjon til kvalitet er tydelig i alle aspekter av deres tjenester. Vi er svært fornøyde med vårt samarbeid og ser frem til fortsatt samarbeid."

Anna Larsen

Operasjonsleder

"Samarbeidet med Markir AS har vært en game-changer for vår virksomhet. Deres pålitelige maskineri og konkurransedyktige priser har hjulpet oss med å effektivisere våre prosesser og redusere kostnader. Det profesjonelle personalet hos Markir AS er alltid klare til å hjelpe og sikre vår tilfredshet."

Erik Johansen

Daglig leder

Be om et tilbud

Bransjeledende innen deler og komponenter samt maskinløsninger for massehåndtering

Innovative løsninger

Høy kvalitet

Eksperter på feltet

Kompetitive priser

Få et tilbud
Hos Markir AS tilbyr vi den beste kvaliteten, prisene og tjenestene. Kontakt oss i dag for å be om et tilbud og se hvordan vi kan dekke dine behov for maskineri og forbruksmateriell.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Kontaktinformasjon
Hvor er vi
Koleknibvegen 1C4647 Brennåsen
Kontakt
Telefon: 475 18 720
Åpningstider
Mandag - Fredag
09:00 - 16:00
Helger
Lørdag - Søndag
Stengt
Lurer du på noe? 
Kontakt oss, så hjelper vi deg!
Kontakt oss
Ved å klikke på "Godta" godtar du at vi lagrer informasjonskapsler på enheten din for å forbedre navigasjonen på nettstedet, analysere bruken av nettstedet og bistå i markedsføringsarbeidet vårt. Se personvernerklæringen vår for mer informasjon.