Olnova kverner

Olnova kverner

Olnova Recycling Technologies, en ledende tysk leverandør siden 1997, tilbyr et bredt spekter av velprøvd resirkuleringsmaskineri, inkludert mobile og stasjonære kverner. Med lave produksjonskostnader leverer de både maskiner og slitedeler til konkurransedyktige priser og med raske leveringstider.

Olnova Recycling Technologies er en tysk leverandør av utstyr og maskiner for gjenvinningsbransjen.

Bedriften startet produksjon av denne typen utstyr helt tilbake i 1997, og har således svært lang fartstid i bransjen med ett bredt og godt utprøvd produktutvalg.

Produksjonen foregår på to fabrikker og Olnova har i dag over 250 ansatte.

Olnova har i alle år produsert og utviklet maskiner for en rekke andre anerkjente tyske merker, men står i dag uavhengig av disse og leverer ett helt eget maskinregister, bestående av mobile og stasjonære kverner i alle størrelser og utførelser.

I tillegg til maskiner, produserer også Olnova slitedeler og utstyr til de fleste andre fabrikat i markedet. Takket være lave produksjonskostnader kan vi tilby både reservedeler og maskiner til svært gunstige betingelser, og markedets beste leveringstider.

Model 5

Olnovas bestselgende modell er Model 5. Dette er en meget kompakt kvern som er tilgjengelig med rotorer for tradisjonelt avfall/trevirke og i tillegg for betong/rivningsmasser.

Olnova har i alle år bistått andre anerkjente produsenter med produksjon og utvikling av disse. Det er i dag godt over 1000 maskiner fra fabrikk levert over hele verden, så dette er vel utprøvd maskin.

Model 5 leveres utelukkende med kvalitetskomponenter fra sterke underleverandører. I dag kommer disse blant annet med Volvo dieselmotorer.

75/85/95 DK

Blant de større mobile kvernene finner vi modeller som 75/85/95DK som er vel utprøvde maskiner gjennom mange tiår. Olnova har som direkte produsent en unik posisjon hvor vi stort sett alltid har maskiner tilgjengelig for rask levering.

For dem som har lang fartstid i bransjen er design og utførelse lett gjenkjennelig blant dem som har vært lengst i markedet.

Share this: