Barford

Barford

Barford er en tradisjonsrik produsent av maskiner for masseforflytning og løsmasser. De tilbyr mobile stackere og kompakte sikte- og knuseverk, kjent for høy kvalitet til konkurransedyktige priser.

Barford

Barford er en av anleggsbransjens mest tradisjonelle produsenter av maskiner og utstyr, med røtter nesten 200 år tilbake. Barford er i Norge mest kjent som produsent av blant annet valser og dumpere.

I dag er Barford en betydelig leverandør av maskiner for masseforflytning og behandling av løsmasser, med hovedvekt på mobile beltegående Stacker-/transportørløsninger og kompakte sikte- og knuseverk.

Barford har som mål å levere høyeste kvalitet til markedsledende priser. For å kunne oppnå dette er de organisert med en liten administrasjon sammenlignet med andre produsenter, men samtidig stor nok til å kunne håndtere oppfølging av forhandlere og kunder. En annen viktig årsak for å kunne holde prisnivå nede er å bygge enkelt men robust. De fleste maskinene har minimalt med styringer/PLS/elektronikk for å holde driftsikkerhet oppe. Når vi vet av erfaring at elektronikk, styringer og sensorer krever stabile driftsforhold, sier det seg selv at støv, ekstremvær og konstante vibrasjoner utsetter maskinene for en ekstrem påkjenning. Da er det en stor fordel å holde disse komponentene på ett absolutt minimum.

Hybrid/dual drive

Alle maskiner fra Barford kan leveres med hybrid drift, eller "dual drive". Dette gjelder samtlige maskiner i leveringsprogrammet.

Hvorfor benytte stackere i ditt arbeid - enten sammen med knuse- og sikteverk eller for opplegging av masser i veiprosjekt o.l.:
- reduksjon av dieselforbruk, dermed redusert CO2-utslipp og mer klima-/miljøvennlig
- forbedret sikkerhet på anleggsplassen med mindre rullende materiell
- redusert kapitalkost sammenlignet med hjullastere

Vi kan tilby hele Barfords produktrange, som standard, eller med kundetilpassede løsninger.

Med Barford tilbyr vi ett av markedets mest komplette Stacker-produktspekter, og vi har som mål å være den mest konkurransedyktige leverandøren på pris sett mot kvalitet.

Stackerne kommer i en mengde utførelser, med flere bredder (kapasiteter), lengder og innmatingsmuligheter.

Barford sikteverk

Kompakte mobile sikteverk leveres fra 5 tonn og opp til ca 20 tonn. På sikteverk garanterer vi at vi er den rimeligste aktøren i markedet, med fokus på høy kvalitet, robust utførelse og godt med plass til vedlikehold.

Sikteverket SM312 er det absolutt mest solide og gjennomtenkte verket i sin klasse, og SR124 er en prisvinner uten sidestykke.

SR165 har en romslig siktekasse på 1,5 x 4,9m (7,35m2) og en egenvekt på ca 31 tonn med standard båndmater. Denne kan også leveres med lamellmater (stålbånd), og er satt opp med stor 8m3 matekasse i svært robust utførelse. CAT diesel-hydraulisk drift. SR165 er som alle maskiner fra Barford, svært konkurransedyktig priset men holder meget god standard.

SR124 har en romslig siktekasse på 1,3 x 3,7m (4,8m2) og en egenvekt på ca 20 tonn med standard båndmater. Denne kan også leveres med lamellmater (stålbånd), og er satt opp med romslig 6m3 matekasse i svært robust utførelse. Siktekassen holder i motsetning til de fleste konkurrenter samme areal på underdekk som på toppdekk. Som de fleste er klar over er behovet for økt sikteareal større på underdekk enn toppdekk da mindre fraksjoner simpelthen er vanskeligere å ren-/finsikte enn grovere fraksjoner. CAT diesel-hydraulisk drift. Dette verket er utvilsomt det sikteverket som gir mest kvalitetsmaskin for pengene - over hele det norske marked. Prisen er helt uten konkurranse i sin størrelse - perfekt for de fleste norske brukerne.

Større sikt, lengre transportører, større matekasse, mulighet for lamellmater ved behov, stor dieselmotor, masse plass for vedlikehold og grov, men enkel oppbygning gjør dette til markedets sannsynligvis beste kjøp!

SR124 er tilgjengelig med alle typer siktemedie - punchplate, stavdekk, grizzly, stålduk, gummiduk, piano/speedscreen, rustfritt/syrefast, sveiset duk osv.

Barford knuseverk

750J er Barfords første beltegående knuser. Det er en svært moderne, kompakt grovknuser på rett under 20 tonn, satt opp med en gjennomprøvd kjeftknuser med inntaksåpning på 700x500mm.

Størrelsen tatt i betraktning - Maskinen er svært velproduserende, og takler de vanskeligste driftsforhold. Størrelsen gir også en stor fordel med tanke på markavtrykk og bidrar til svært lave rigg-kostnader, og alle konkurransefortrinn dette måtte medfølge.

750J leveres som standard med hybrid/dual drive drift, hvor den kan kjøres utelukkende via diesel-generator, evt med strøm ved å koble seg rett på nett.

Vi tilbyr gjerne 750J med tilhørende sikteverk til svært konkurransedyktige betingelser i en "pakkepris".

Igangkjøring og opplæring på plassen er en selvfølge.

I tillegg til å levere knuse- og sikteutstyr tilbyr Barford en av bransjens største og mest komplette program for beltegående og hjulgående stacker-transportører og løsninger. Disse produseres i en rekke utførelser, i alt fra standard beltegående transportører, til mer tilpassede løsninger med utvidet matekasse, grov-stackere, fin-stackere og hjulgående løsninger. Grovstackeren LFT80 er en av Barfords storselgere. Denne er bygget opp av en romslig lastelomme med underliggende beltemater, etterfulgt av en 20m opplagstransportør. LFT80 er kapabel til å håndtere alle typer masser, også grove masser som 20-120mm knust masse. Passer fint som matetransportør til finverk. Vi tilbyr LFT80 til en pris få andre kan konkurrere med.

Dersom du har behov for ytterligere informasjon om noen av Barfords produkter er du hjertelig velkommen til en seriøs knuse- og sikteprat!

Vi har 20 års erfaring innenfor området og kommer gjerne med anbefalinger og deler alltid vår kompetanse med sluttbrukere.

Ta gjerne kontakt for ett svært konkurransedyktig tilbud, og/eller rådføring!

Se ellers leverandørens egne hjemmesider: www.barford.com

Share this: